Otevírací doba prodejny v Hradci Králové: Pondělí ZAVŘENO | Úterý 10 - 16:30 | Středa 10 - 16:30 | Čtvrtek 10 - 16:30 | Pátek 10 - 16 | Sobota 9 - 11:30 | Neděle ZAVŘENO
Vaše e-shopové objednávky vyřizujeme a předáváme do přepravy od úterý do pátku.
UPOZORNĚNÍ: Od 5. 7. 2022 do 12. 7. 2022 bude v prodejně v Hradci Králové ZAVŘENO. Tzn. že do soboty 2. 7. 2022 máme otevřeno a poté opět otevíráme ve středu 13. 7. 2022.
Logo
Kontaktujte nás:
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Informace

Hodnocení zákazníků:

NOVELmoto na Firmy.cz



Možnosti dopravy

Při nákupu nad 3.000,- Kč doprava zdarma




PPL na výdejní místo nebo do Parcelboxu: 89,- Kč



Výdejní místo nebo Z-Box: 89,- Kč



PPL na adresu: Od 129,- Kč


OSOBNÍ ODBĚR
Na prodejně v Hradci Králové: Zdarma

 

NOVELmoto s.r.o.
Pražská tř. 113/47
500 04 Hradec Králové - Kukleny
mapa

E-mail: email@novelmoto.cz

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.novelmoto.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.novelmoto.cz
  1. Společnost NOVELmoto s.r.o., se sídlem ul. Pražská tř. 113/47, 500 04 Hradec Králové, IČ 27546284, zapsaná u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 25325 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností NOVELmoto s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • PPL CZ s.r.o., se sídlem K Borovému 99, Říčany - Jažlovice 25101, provozovna Hradec Králové - Březhradská 199/2a, 50332 Hradec Králové - Březhrad, která je ve vztahu k příjemci v pozici správce osobních údajů 

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese email@novelmoto.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.novelmoto.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

* Snažíme se o co nejaktuálnější skladovou dostupnost, která je aktualizována ručně, proto upozorňujeme na následující: produkty označené "Skladem" nemusí být v danou chvíli skladem na prodejně, mohou být vyprodané a na e-shopu se to nemusí okamžitě projevit. Produkty dodávané ve více variantách (např. velikosti) nemusí být skladem ve všech variantách, i když je varianta na výběr! Pro ověření skladové dostupnosti nás můžete kontaktovat.


"Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin."

Kontaktní údaje

NOVELmoto s.r.o.
Pražská tř. 113/47
500 04 Hradec Králové

E-mail: email@novelmoto.cz

Kontaktujte nás
Prodejna Hradec Králové

© NOVELmoto s.r.o., 2006 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz